Původ kakaa
Tajemstvím plné, delikátní a zemité chuti tohoto kakaa jsou kakaové boby vzácné odrůdy Arriba National, která roste pouze v Ekvádoru a je živým dědictvím prastaré civilizace Inků. Vlastnosti na...
Kakaová komunita v zelených horách ostrova Mindanao Naše filipínské kakao pochází z malé rodinné farmy ukryté v zelených horách ostrova Mindanao. Tady, v srdci divoké přírody, se Pastor – farmář a fa...
Tradiční Kakao pražené na ohni mayskými ženami Naše kakao Mayan Guatemala pochází z posvátných hor Sierra de las Minas. Roste v permakulturních lesích, kde farmář Laurent s úctou k zemi a tradici pra...
Vlastnosti našeho kakaa z Kostariky: Kakao: Čistá 100% kakaová hmota z kakaových bobů v ceremoniální kvalitěZemě původu: KostarikaPodoblast: UpalaOdrůda: TrinitarioZpracování: PraženéForma: Praktic...
Tam, kde roste kakao jemné jako samet Panensky jemné kakao z Mexika ze svahů s výhledem na Tichý oceán. Pěstované s úctou k tradicím, Criollo Blanco je vzácný poklad, který přežil věky a nese v sobě ...
Vydejte se na cestu k pramenům kakaa – Kakao Chuncho přináší divokost přírody a hloubku tradice přímo do vašeho šálku. Peru Chuncho je svěží kakao s prastarým příběhem, který začíná hluboko v...
Díky práci farmářů se z piurské pouště stal úrodný kakaový ráj. Kakao Piura Blanco roste v úrodném údolí Piura na úbočí čistých peruánských hor. Toto bílé kakao, pěstované v permakulturních lesích, j...